Volledige service = uptime verhogen

Wat gebeurt er als de Stint een lekke band of een kapot achterlicht heeft? Een defect of storing veroorzaakt stilstand en dat is iets wat je niet wil. Maar soms gebeurt het alsnog. Daarom bieden wij een Volledig Serviceabonnement voor elke Stint. Een garantie van 60 maanden op de gehele Stint. Wij streven ernaar uw voertuig te repareren voor uw volgende rit; reparaties of een vervangend voertuig uiterlijk binnen 24 uur.

We plannen ook jaarlijks onderhoud op locatie waarbij we uw voertuig controleren op versleten onderdelen. En indien nodig vervangen we die. Bijvoorbeeld banden of accu’s. Ook controleren we de werking van mechanische en hydraulische onderdelen, zoals remmen en stuurinrichting.

We zijn in 2014 begonnen met het aanbieden van Volledige Service, omdat bestuurders niet naar een garage of fietsenmaker kunnen gaan. Ons team van servicemonteurs rijdt de hele dag om uw voertuigen operationeel te houden en de uptime te verhogen.

Share this post