Jouw mobiliteit van a tot z geregeld

Met de lichte elektrische voertuigen van Mobilitum kies je voor kwaliteit, service en ondersteuning van jouw werkzaamheden. We bieden onze gebruikers niet alleen een voertuig, maar een complete mobiliteitsoplossing die ervoor zorgt dat jij ‘gewoon’ je werk kan doen!

onze dienstverlening

Met onze voertuigen bieden we gebruikers een alles-in-één mobiliteitsoplossing waarbij je kunt rekenen op kwaliteit, service en ondersteuning van jouw werkzaamheden. Zodat je ‘gewoon’ je werk kan doen.

Een Stuyf voor elke toepassing

Stuyf voertuigen worden gebruikt in allerlei sectoren en voor verschillende toepassingen. De voertuigen zijn ontworpen vóór en mét gebruikers en zijn te voorzien van een maatwerk inrichting. Zo voldoen ze altijd aan jouw bedrijfsbehoeften.

Kies je voertuig

Zoveel toepassingen, zoveel behoeften. Kies hier het voertuig dat het beste bij je werkzaamheden past. 

Stuyf Cargo

20220516 Close up 2

Stuyf Pickup

20220516 Close up 4

Stint BSO Bus

Regenkap BSO bus

Vragen?

Algemeen

Voor de Stuyf Pickup en Cargo bieden wij Full Operational Lease en voor de BSO bus is er een maandelijks opzegbaar abonnement. Met een vast bedrag per maand zorgen wij dat je altijd mobiel bent en blijft. Uiteraard zijn alle voortuigen ook te koop, al dan niet in combinatie met een abonnement voor service en onderhoud. Meer info vind je hier.

Dat hangt vooral af van je werkzaamheden. De BSO bus is specifiek ontworpen voor het vervoeren van kinderen, maar de Pickup (open laadruimte met laadklep) en Cargo (afsluitbare laadruimte) zijn voor tal van toepassingen te gebruiken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor de Stuyf is een rijbewijs AM of B vereist. 

 

Daarnaast is voor de Stuyf en BSO bus een rijtraining verplicht. Deze trainingen worden verzorgd door Stichting Veilig door het Verkeer, de officiële opleider van de Stuyf en BSO bus.

Stuyf Pickup & Cargo
Met het medium accupakket (100Ah) heb je een actieradius van 42 km. Je kunt ook kiezen voor een groot accupakket (200Ah), waarmee je 84 km kunt rijden.

BSO bus
De BSO bus heeft een actieradius van 25 kilometer.

De BSO bus en de Stuyf Pickup kunnen geleverd worden geleverd in 6 standaard kleuren. De Pickup kan daarnaast ook volledig zwart geleverd worden. De carrosserie leent zich uitstekend voor een belettering met je eigen logo (een ontwerp van 1 m2 is inbegrepen). De Stuyf Cargo carrosserie kan gedeeltelijk of volledig gewrapped worden.

Alle voertuigen voldoen aan strenge Nederlandse en/of Europese veiligheidseisen en zijn gemaakt met materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit die jaren mee gaan. De Stuyf Pickup en Cargo zijn Europees gekeurd en hebben typegoedkeur ontvangen in categorie L6e. 

 

De BSO bus is toegelaten tot de openbare weg in Nederland binnen de beleidsregel Bijzondere Bromfiets én voldoet aan de Europese Machinerichtlijn (CE-markering). Daarmee is de BSO bus uniek in zijn soort.

We hebben geen showroom of winkel, maar we komen graag naar jouw locatie toe voor een proefrit. Vraag hier een BSO bus proefrit aan. Voor een proefrit met de Stuyf Pickup of Cargo kun je contact opnemen of hier een proefrit aanvragen.

dienstverlening

We werken samen met verschillende partners zodat wij een complete dienstverlening kunnen aanbieden. Hierbij horen de diensten: Lease, verzekering, rijopleiding, belettering, service en onderhoud. Maar ook een voertuiginrichting op maat is mogelijk. 

 

Met onze voertuigen bieden we gebruikers een alles-in-één mobiliteitsoplossing waarbij je kunt rekenen op kwaliteit, service en ondersteuning van jouw werkzaamheden. Zodat je ‘gewoon’ je werk kan doen. Lees meer.

In samenwerking met onze jarenlange partner Friesland Lease heb ben we een Full Operational Lease aanbod ontwikkeld voor de Stuyf Pickup en CargoWe bieden een leasecontract van 60 maanden waarbij je na 12 maanden, per maand mag opzeggen. Dit biedt veel flexibiliteit in de looptijd (wanneer je dat wil), maar tegen de laagst mogelijke prijs. Voor de Pickup is dat €275 en voor de Cargo €295; beide met een actieradius van 80 km. Lees meer.

Bij aanschaf van de Stuyf of BSO bus kun aangeven of je het voertuig bij Steijnborg Assurantiën wil verzekeren of bij een verzekeraar van je eigen keuze. Wanneer je kiest voor Steijnborg vragen wij de verzekering alvast voor je aan en is je voertuig bij aflevering verzekerd. 

Kies je voor Lease of het BSO bus abonnement? Dan is je voertuig bij levering al verzekerd bij Steijnborg en kun je er direct mee rijden.

Stuur jouw aanvraag naar info@veiligdoorhetverkeer.nl. Lees meer over de werkwijze van de BSO bus rijopleiding of de Stuyf rijopleiding.

Service en onderhoud

Als je een defect hebt aan je voertuig is dat erg vervelend. We gaan ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg kunt. We kunnen snel schakelen en defecten (bijna altijd) binnen 24 uur verhelpen. Vul daarvoor het online serviceformulier in. Als je liever een monteur wil spreken bel je naar 030 – 4100 137 (keuzemenu 2).

Dat kan eenvoudig online via het serviceformulier. Wil je liever een monteur spreken? Bel dan naar 030 – 4100 137 (keuzemenu 2)

Dat kan zeker! Bij aanschaf (koop) van een Stuyf of BSO bus kun je kiezen voor Volledige Service. Een all-in abonnement voor een vast bedrag per maand, waarbij je geen omkijken hebt naar onderhoud en service; 60 maanden garantie op alles. 

Banden en accu’s worden tijdig vervangen en periodiek onderhoud is inbegrepen. Is er iets mis met je voertuig dan zorgen we ervoor dat je mobiel blijft. Ons streven is om je voertuig in het uiterste geval binnen 24 uur te repareren. Geen bijkomende kosten voor reparaties.

Bij Lease en het BSO bus abonnement is periodiek onderhoud inbegrepen. Heb je een voertuig gekocht met daarbij een Volledig Serviceabonnement? Ook dan komen we langs voor periodiek onderhoud.

Tijdens het onderhoud controleren we de werking van de accu, stuurinrichting, remmen en andere mechanische, elektronische en hydraulische onderdelen. Indien nodig vervangen we onderdelen. Zo weet je zeker dat je voertuig er weer heel wat kilometers kan rijden. Lees hier meer over service en onderhoud.