Vorige slide
Volgende slide

Stuyf Pickup

De Stuyf Pickup is een licht elektrisch voertuig, oorspronkelijk ontwikkeld met en voor gemeenten. De Pickup heeft vele toepassingen en kan worden gebruikt voor afvalinzameling, stadsreiniging, groenvoorziening en onderhoud in autoluwe stadscentra.

Actieradius

Kies jouw gewenste actieradius. Rij 42 km met het Medium accupakket of kies voor een Large accupakket om 84 km te kunnen rijden.

Opbergboxen

De Stuyf kan worden uitgerust met twee kleine opbergboxen bij de bestuurder en een grote afsluitbare opbergbox in de laadruimte.

LAADKLEP

De laadruimte heeft een klep voor eenvoudig laden en lossen. De Stuyf kan bovendien worden uitgerust met bindrails om de lading te zekeren.

Vorige slide
Volgende slide

LEASE voor € 275,- p/m

Na 12 maanden per maand opzegbaar. Actieradius 84 km.

Over de Stuyf Pickup

Ontdek onze nieuwste mobiliteitsoplossing, de Stuyf Pickup. Een licht elektrisch voertuigoorspronkelijk ontwikkeld met en voor gemeenten. De Pickup heeft vele toepassingen en kan worden gebruikt voor afvalinzameling, stadsreiniging, groenvoorziening en onderhoud in de autoluwe binnenstad. Of voor de huishouding op vakantieparken. In de laadruimte past een europallet en qua actieradius kun je kiezen tussen 42 of 84 km. Er kan zelfs een mobiele werkplek gecreëerd worden met gereedschap of machines. Zo is de Stuyf ook te gebruiken als intern transport.

hét alternatief voor de bakfiets en bestelwagen

Met een slim ontwerp dat stevigheid combineert met soepele rijeigenschappen, biedt de Stuyf Pickup aanzienlijk meer laadruimte dan een cargo bakfiets. Geen vervuilende schoonmaakswagens meer die zorgen voor congestie in de drukke stadscentra, maar het gemak ervaren van de Stuyf Pickup. Eenvoudig laden en de stad moeiteloos schoonhouden terwijl je efficiënte routes rijdt over het fietspad. Ontdek zelf hoe de Stuyf Pickup het verschil kan maken voor het onderhoud van de stad.

De Stuyf Pickup en Stuyf Cargo zijn Europees goedgekeurd en toegestaan om te rijden op de openbare weg. Vraag eenvoudig meer informatie aan over het kopen of leasen van de Stuyf via onderstaand contactformulier.

SPECIFICATIES & kleuren

Informatie aanvragen

Zou de Stuyf een aanvulling kunnen zijn op jouw werk en wil je meer weten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.