Previous slide
Next slide

Stuyf Pickup

De Stuyf Pickup is een licht elektrisch voertuig, oorspronkelijk ontwikkeld met en voor gemeenten. De Pickup heeft vele toepassingen en kan worden gebruikt voor afvalinzameling, stadsreiniging, groenvoorziening en onderhoud in autoluwe stadscentra.

Actieradius

Kies jouw gewenste actieradius. Rij 42 km met het Medium accupakket of kies voor een Large accupakket om 84 km te kunnen rijden.

Opbergboxen

De Stuyf kan worden uitgerust met twee kleine opbergboxen bij de bestuurder en een grote afsluitbare opbergbox in de laadruimte.

LAADKLEP

De laadruimte heeft een klep voor eenvoudig laden en lossen. De Stuyf kan bovendien worden uitgerust met bindrails om de lading te zekeren.

Previous slide
Next slide

Lease voor € 275,- p/m

Na 12 maanden per maand opzegbaar. Actieradius 84 km.

Over de Stuyf Pickup

Ontdek onze nieuwste mobiliteitsoplossing, de Stuyf Pickup. Een licht elektrisch voertuigoorspronkelijk ontwikkeld met en voor gemeenten. De Pickup heeft vele toepassingen en kan worden gebruikt voor afvalinzameling, stadsreiniging, groenvoorziening en onderhoud in de autoluwe binnenstad. Of voor de huishouding op vakantieparken. In de laadruimte past een europallet en qua actieradius kun je kiezen tussen 42 of 84 km. Er kan zelfs een mobiele werkplek gecreëerd worden met gereedschap of machines. Zo is de Stuyf ook te gebruiken als intern transport.

hét alternatief voor de bakfiets en bestelwagen

Met een slim ontwerp dat stevigheid combineert met soepele rijeigenschappen, biedt de Stuyf Pickup aanzienlijk meer laadruimte dan een cargo bakfiets. Geen vervuilende schoonmaakswagens meer die zorgen voor congestie in de drukke stadscentra, maar het gemak ervaren van de Stuyf Pickup. Eenvoudig laden en de stad moeiteloos schoonhouden terwijl je efficiënte routes rijdt over het fietspad. Ontdek zelf hoe de Stuyf Pickup het verschil kan maken voor het onderhoud van de stad.

De Stuyf Pickup en Stuyf Cargo zijn Europees goedgekeurd en toegestaan om te rijden op de openbare weg. Vraag eenvoudig meer informatie aan over het kopen of leasen van de Stuyf via onderstaand contactformulier.

SPECIFICATIES & kleuren

Informatie aanvragen

Zou de Stuyf een aanvulling kunnen zijn op jouw werk en wil je meer weten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Mobilitum

Stuyf Pickup kopen of leasen

Waarom een voertuig kopen als je een flexibele all-in Lease optie kunt kiezen? In samenwerking met onze jarenlange partner Friesland Lease hebben we een Full Operational Lease aanbod ontwikkeld voor de Stuyf Pickup.

We bieden een leasecontract van 60 maanden aan waarbij je na de eerste 12 maanden maandelijks mag opzeggen. Dit biedt veel flexibiliteit in de looptijd (wanneer je dat wil), maar tegen de laagst mogelijke prijs van €275 per maand.

Wil je de Stuyf Pickup liever kopen? Dat kan natuurlijk ook. Ook bij aanschaf is een Volledig Serviceabonnement mogelijk waarbij je 60 maanden garantie hebt op je voertuig.

Stuyf Pickup Verzekering

In Nederland moeten de Stuyf-voertuigen minimaal voor Wettelijke Aansprakelijkheid verzekerd zijn. Met de verzekeraar Steijnborg Assurantiën is een speciale Stuyf-verzekering ontwikkeld.

Wanneer je kiest voor lease is de verzekering bij Steijnborg Assurantiën inbegrepen in het maandbedrag. Bij aflevering is het voertuig dan verzekerd en kan er direct mee gereden worden na het afronden van een rijtraining.

Stint Pickup

Rijopleiding voor bestuurders

Alle gebruikers zijn vanuit de verzekeraar verplicht om een rijtraining te volgen. Deze trainingen worden verzorgd door Stichting Veilig door het Verkeer, de officiële opleider voor de Stuyf rijvaardigheidstraining. 

In de training wordt aandacht besteed aan o.a. voertuigbediening, voertuigbeheersing en het vergroten van verkeersinzicht zodat de bestuurder leert om mogelijk gevaarlijke situaties te herkennen en te voorkomen.

Volledige service

Bij aanschaf (koop) van de Stuyf Pickup kun je kiezen voor Volledige Service. Een all-in serviceabonnement voor een vast bedrag per maand, waarbij je geen omkijken hebt naar onderhoud en service.

Bij Lease is Volledige Service al inbegrepen. Banden en accu’s worden tijdig vervangen. Is er iets mis met de Stuyf Pickup dan zorgen wij ervoor dat je mobiel blijft.

Ons streven is om het voertuig binnen 24 uur te repareren. Geen bijkomende kosten bij reparaties. Ook een jaarlijks geplande onderhoudsbeurt is inbegrepen in de Volledige Service.