Vormen van aanschaf

Wil jij een Stuyf Pickup, Stuyf Cargo of BSO bus in gebruik nemen? Dit zijn onze opties.

Full Operational Lease

Waarom een voertuig kopen als je een flexibele all-in Lease optie kunt kiezen? In samenwerking met onze jarenlange partner Friesland Lease hebben we een Full Operational Lease aanbod ontwikkeld voor de Stuyf Pickup en Cargo.

We bieden een leasecontract van 60 maanden aan waarbij je na 12 maanden maandelijks mag opzeggen. Dit biedt veel flexibiliteit in de looptijd (wanneer je dat wil), maar tegen de laagst mogelijke prijs. Voor de Pickup is dat €275 en voor de Cargo €295; beide met een actieradius van 80 km.

In de leaseprijs is inbegrepen:

  • Onbeperkt gebruik van de Stuyf
  • Verzekering (eigen risico van € 500,- per gebeurtenis)
  • Periodiek gepland onderhoud
  • Volledige Service: vervanging van onderdelen en reparaties – uiterlijk binnen 24 uur
  • Belettering (logo-ontwerp van 1 m2 )

ABONNEMENT

Voor de BSO bus is in samenwerking met Friesland Lease een abonnement ontwikkeld. Dit is een maandelijks opzegbaar abonnement op mobiliteit. In het maandbedrag zijn de kosten voor o.a. de verzekering, onderhoud en service inbegrepen. Wanneer er iets mis is met de BSO bus zorgen wij ervoor dat je mobiel blijft.

Iedere 5 jaar zorgen we voor een vernieuwd voertuig (startset & chassis). In de tussentijd onderhouden we het chassis waar nodig, vervangen we onderdelen en komen we langs voor service wanneer dat nodig is.

Mobilitum

Koop

Je kunt naast Lease of een Abonnement ook kiezen voor het kopen van een BSO bus of Stuyf. Daarbij is dan ook een Volledig Serviceabonnement mogelijk waarbij je 60 maanden garantie hebt op je voertuig.

Wil je meer weten over actuele prijzen en mogelijkheden? Doe dan hieronder een informatieaanvraag.