100% elektrisch beheer van de openbare ruimte

Gemeentelijke stadsreiniging, afvalbeheer en onderhoud van parken en plantsoenen; Het kan allemaal met de Stuyf. Sterker nog, tientallen Stuyf-voertuigen zijn al in gebruik bij gemeenten in Nederland en België.

de Stuyf voor
groen- en grijsonderhoud in de stad

Waarom de Stuyf voor groen- en grijsonderhoud in de stad

Een schone leefomgeving is belangrijk voor alle steden in Nederland. Veel gemeenten in Nederland gebruiken de Stuyf Pickup al voor stadsreiniging, onderhoudswerkzaamheden of groenbeheer. Maar ook in de strijd tegen zwerfafval is de Stuyf Pickup de ideale oplossing.

100% elektrisch

De Stuyf draagt bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit. En niet te vergeten: aan de leefbaarheid van de binnenstad. Perfect dus voor steden met milieuzones, maar eigenlijk voor alle gemeenten van de toekomst. 

Geruisloze werking

Doordat de Stuyf geruisloos door de stad rijdt is het mogelijk om ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat te werken zonder dat omwonenden daar last van hebben.

Moeilijk bereikbare plekken

De Stuyf heeft een kleine footprint en rijdt gemakkelijk door smalle steegjes, voetgangerszones, langs parkeerpalen of zelfs parkeergarages. Het heeft daarnaast een vriendelijke uitstraling in de winkelstraat.

Lage Total Cost of Ownership

De Stuyf is zeer kosteneffectief en heeft een relatief lage TCO. De Stuyf Pickup is in aanschaf en onderhoud goedkoper dan een bestelbus en is te leasen voor €275 per maand. Creëer een optimale mobiliteitsmix door de Stuyf toe te voegen aan het wagenpark van de gemeente. 

Inbouwen met reinigingsmachines of accessoires

We werken samen met partners zoals DiBO Cleaning Systems om bijvoorbeeld een hogedrukreiniger in te bouwen. Andere soorten machines zijn ook mogelijk en zijn eenvoudig te bevestigen aan de bindrails. Ook bieden we gemeenten bij de Stuyf Pickup verschillende accessoires zoals een lekbak, net, bezemhouders, toolboxen en meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Groen- en grijsonderhoud voor gemeenten

  • Legen van vuilnisbakken
  • Opruimen van zwerfafval
  • Kauwgomballen verwijderen (machine)
  • Straten schoonspuiten (hogedrukreiniger)
  • Onkruid verwijderen
  • Kleine reparaties & onderhoud
  • Verwijderen van zwerffietsen
  • Groenvoorziening
Gemeente Gouda
Gemeente Rotterdam
foto: Frank de Roo
Gemeente Zaanstad

onze serviceformule

We bieden gebruikers een complete service waarbij je kunt rekenen op kwaliteit en ondersteuning van jouw werkzaamheden. Zodat je ‘gewoon’ je werk kan doen.

Lease

Ontdek de mogelijkheden voor Full Operational Lease: een leaseprijs van €275 (Pickup) en €295 (Cargo) en na 12 maanden gebruik maandelijks opzegbaar.

Verzekering

Kies je voor Lease? Dan is de verzekering inbegrepen. Bij aflevering is je voertuig WA-verzekerd en kun je direct onderweg.

Service en ONderhoud

Ook na levering onderhouden we jouw Stuyf! We zorgen voor periodiek onderhoud en komen langs voor service wanneer dat nodig is, uiterlijk binnen 24 uur.

Rijtraining

Onze rijtrainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het rijden met lichte elektrische voertuigen, zodat medewerkers veilig en verantwoord de weg op kunnen. Lees meer...

Belettering

Creëer een blijvende indruk in de stad met een opvallende belettering. Wij leveren jouw voertuig compleet bestickerd met jouw eigen logo en huisstijl.

Inrichting op maat

Onze partners zorgen voor een inbouw die perfect bij jouw werk past. Bijvoorbeeld met een hogedrukreiniger of mobiele stroomvoorziening.

Wil je meer weten?

Vraag de Stuyf brochure aan.

Onze voertuigen

Stuyf Pickup

20220516 Close up 4

Stuyf Cargo

20220516 Close up 2

Stint BSO Bus

Regenkap BSO bus

maak een proefrit

Vragen?

Algemeen

Voor de Stuyf Pickup en Cargo bieden wij Full Operational Lease. Met een vast bedrag per maand zorgen wij dat je altijd mobiel bent en blijft. Uiteraard zijn alle voortuigen ook te koop, al dan niet in combinatie met een abonnement voor service en onderhoud. Meer info vind je hier.

Dat hangt vooral af van je werkzaamheden. De Pickup (open laadruimte met laadklep) en Cargo (afsluitbare laadruimte) zijn voor tal van toepassingen te gebruiken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor de Stuyf is een rijbewijs AM of B vereist. Daarnaast is voor de Stuyf een rijtraining verplicht. Deze trainingen worden verzorgd door Stichting Veilig door het Verkeer, de officiële opleider van de Stuyf.

Stuyf Pickup & Cargo
Met het medium accupakket (100Ah) heb je een actieradius van 42 km. Je kunt ook kiezen voor een groot accupakket (200Ah), waarmee je 84 km kunt rijden. De leaseprijs is gebaseerd op de 84km actieradius. 

De Stuyf Pickup kan geleverd worden in 6 standaard kleuren. De Pickup kan daarnaast ook volledig zwart geleverd worden. De carrosserie leent zich uitstekend voor een belettering met je eigen logo (een ontwerp van 1 m2 is inbegrepen). De Stuyf Cargo carrosserie kan gedeeltelijk of volledig gewrapped worden.

Alle voertuigen voldoen aan strenge Nederlandse en/of Europese veiligheidseisen en zijn gemaakt met materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit die jaren mee gaan. De Stuyf Pickup en Cargo zijn Europees gekeurd en hebben typegoedkeur ontvangen in categorie L6e. 

We hebben geen showroom of winkel, maar we komen graag naar jouw locatie toe voor een proefrit. Voor een proefrit met de Stuyf Pickup of Cargo kun je contact opnemen of een proefrit aanvragen.

dienstverlening

We werken samen met verschillende partners zodat het voertuig ‘compleet’ is bij levering. Denk bijvoorbeeld aan de diensten: Lease, verzekering, rijopleiding, belettering, service en onderhoud. Maar ook een voertuiginrichting op maat is mogelijk. 

 

Met onze voertuigen bieden we gebruikers een alles-in-één mobiliteitsoplossing waarbij je kunt rekenen op kwaliteit, service en ondersteuning van jouw werkzaamheden. Zodat je ‘gewoon’ je werk kan doen. Lees meer.

In samenwerking met onze jarenlange partner Friesland Lease hebben we een Full Operational Lease aanbod ontwikkeld voor de Stuyf Pickup en CargoWe bieden een leasecontract van 60 maanden waarbij je na 12 maanden, per maand mag opzeggen. Dit biedt veel flexibiliteit in de looptijd (wanneer je dat wil), maar tegen de laagst mogelijke prijs. Voor de Pickup is dat €275 en voor de Cargo €295; beide met een actieradius van 84 km. Lees meer.

Bij aanschaf van de Stuyf kun aangeven of je het voertuig bij Steijnborg Assurantiën wil verzekeren of bij een verzekeraar van je eigen keuze. Wanneer je kiest voor Steijnborg vragen wij de verzekering alvast voor je aan en is je voertuig bij aflevering verzekerd. 

Kies je voor Lease? Dan is je voertuig bij levering al verzekerd bij Steijnborg en kun je er direct mee rijden.

Stuur jouw aanvraag naar info@veiligdoorhetverkeer.nl. Lees meer over de werkwijze van de Stuyf rijopleiding.

Service en onderhoud

Als je een defect hebt aan je voertuig is dat erg vervelend. We gaan ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg kunt. We kunnen snel schakelen en defecten (bijna altijd) binnen 24 uur verhelpen. Vul daarvoor het online serviceformulier in. Als je liever een monteur wil spreken bel je naar 030 – 4100 137 (keuzemenu 2).

Dat kan eenvoudig online via het serviceformulier. Wil je liever een monteur spreken? Bel dan naar 030 – 4100 137 (keuzemenu 2)

Dat kan zeker! Bij aanschaf (koop) van een Stuyf kun je kiezen voor Volledige Service. Een all-in abonnement voor een vast bedrag per maand, waarbij je geen omkijken hebt naar onderhoud en service; 60 maanden garantie op alles. 

Banden en accu’s worden tijdig vervangen en periodiek onderhoud is inbegrepen. Is er iets mis met je voertuig dan zorgen we ervoor dat je mobiel blijft. Ons streven is om je voertuig in het uiterste geval binnen 24 uur te repareren. Geen bijkomende kosten voor reparaties.

Bij de lease is periodiek onderhoud inbegrepen. Heb je een voertuig gekocht met daarbij een Volledig Serviceabonnement? Ook dan komen we langs voor periodiek onderhoud.

Tijdens het onderhoud controleren we de werking van de accu, stuurinrichting, remmen en andere mechanische, elektronische en hydraulische onderdelen. Indien nodig vervangen we onderdelen. Zo weet je zeker dat je voertuig er weer heel wat kilometers kan rijden. Lees hier meer over service en onderhoud.