Vorige slide
Volgende slide

Stuyf Cargo

De Stuyf Cargo is een licht elektrisch voertuig, ontwikkeld voor gebruik in dichtbevolkte stedelijke gebieden. Veelzijdig en zeer geschikt voor de last mile. Met een bereik van 42 of 84 km heeft de accu genoeg vermogen voor een dag werken. Dit maakt de Stuyf Cargo ideaal voor activiteiten met veel stops, zoals pakketbezorging. 

Actieradius

Kies jouw gewenste actieradius. Rij 42 km met het Medium accupakket of kies voor een Large accupakket om 84 km te kunnen rijden.

KEYLESS GO SYSTEEM

Binnen een bereik van 3 meter heeft de bestuurder sleutelloze toegang tot de opslagruimte. Een tijdsbesparing tijdens routes op de openbare weg met veel stops.

Laadvermogen

De laadruimte biedt plaats aan 250 kg lading en heeft een volume van 1,2 m3. Een compartiment onder de vloer biedt ruimte voor een reservewiel en extra opbergruimte.

Vorige slide
Volgende slide

LEASE voor € 295 p/m

Na 12 maanden per maand opzegbaar. Actieradius 84 km.

Over de Stuyf Cargo

Ontdek onze nieuwste mobiliteitsoplossing, de Stuyf Cargo. Een licht elektrisch voertuig, ontwikkeld voor gebruik op de openbare weg in dichtbevolkte stedelijke gebieden. Veelzijdig en zeer geschikt voor de last mile. Met een bereik van 42 of 84 km heeft de accu genoeg vermogen voor een hele dag werken. 

Dit maakt de Stuyf Cargo ideaal voor activiteiten met veel stops, zoals pakketbezorgingHet is ook mogelijk om een mobiele stroomvoorziening toe te voegen, met ingebouwd gereedschap. Alles wat je nodig hebt voor service- of onderhoudswerkzaamheden in de binnenstad heb je bij de hand. 

hét alternatief voor de bakfiets en bestelwagen

Met een slim ontwerp dat stevigheid combineert met soepele rijeigenschappen, biedt de Stuyf Cargo aanzienlijk meer laadruimte dan een cargo bakfiets. Geen vervuilende bestelwagens meer die zorgen voor congestie in de drukke stadscentra, maar het gemak ervaren van de Stuyf Cargo. Vervoer moeiteloos goederen terwijl je efficiënte routes rijdt over het fietspad. Ontdek zelf hoe de Stuyf Cargo het verschil kan maken voor jouw binnenstedelijke transportbehoeften.

De Stuyf Pickup en Stuyf Cargo zijn Europees goedgekeurd en toegestaan om te rijden op de openbare weg. Vraag eenvoudig meer informatie aan over het kopen of leasen van de Stuyf via onderstaand contactformulier.

SPECIFICATIES

Informatie aanvragen

Zou de Stuyf een aanvulling kunnen zijn op jouw werk en wil je meer weten over het kopen of leasen van een Stuyf? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.