Mobilitum introduceert: Stuyf®

Eindelijk kunnen we delen waar we achter de schermen al maanden aan werken: de Stint Pickup en Cargo gaan binnenkort verder onder de merknaam:

Binnen ons bedrijf hechten we veel waarde aan innovatie en ontwikkeling. Sinds onze oprichting in 2020 hebben we de Pickup en Cargo voertuigen ontworpen die tot nu toe werden geproduceerd door fabrikant Stint Urban Mobility.

We zijn dan ook trots om aan te kondigen dat we deze voertuigen op korte termijn zelf gaan produceren in onze eigen fabriek, onder de merknaam: Stuyf.

een volledige mobiliteitsoplossing

In samenwerking met Friesland Lease bieden we de Stuyf voertuigen aan met Full Operational Lease die na 12 maanden, per maand opzegbaar is. Leaseprijzen zijn € 275 voor de Stuyf Pickup en € 295 voor de Stuyf Cargo; beide met een actieradius van 80 km.

Met de introductie van de Stuyf, bieden we gebruikers een mobiliteitsoplossing waarbij je kunt rekenen op kwaliteit, service en ondersteuning van werkprocessen. Zodat bestuurders ‘gewoon’ hun werk kunnen doen:

  • Inbouwmogelijkheden of voertuiginrichting op maat

Onze partners kunnen de Stuyf inrichten op een manier die perfect bij het werkproces past. Denk bijvoorbeeld aan een complete voertuiginrichting op maat door Brover Bedrijfswageninrichting voor bijvoorbeeld installatie- of onderhoudswerkzaamheden in de binnenstad.

Of een DiBO Cleaning Systems hogedrukreiniger of Osmosesysteem van OX Cleaning Systems Belgium voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden binnen gemeenten of vakantieparken.

Stuyf | E-fficiënt door de stad

DEEL DEZE POST