Volledig Serviceabonnement voor Stuyf en BSO bus

Wij bieden een Volledig Serviceabonnement voor de Stuyf en BSO bus; een all-in service waarbij je geen omkijken hebt naar je voertuig. Je krijgt 60 maanden volledige garantie op onderhoud.

Wat gebeurt er als de Stuyf of Stint BSO bus te maken krijgt met een lekke band of een kapot achterlicht? Een defect of storing kan downtime veroorzaken, en dan kun je niet zomaar naar een fietsenmaker.

Daarom hebben wij het Volledig Serviceabonnement geïntroduceerd. Met een garantie van 60 maanden streven we ernaar om jouw voertuig te repareren vóór je volgende rit. Reparaties of een vervangend voertuig worden binnen 24 uur geregeld.

We plannen ook jaarlijks onderhoud op locatie waarbij we het voertuig controleren op versleten onderdelen en vervangen deze indien nodig. Denk hierbij aan banden of accu’s. Ook de werking van mechanische en hydraulische onderdelen, zoals remmen en stuurinrichting, wordt grondig gecontroleerd.

Sinds 2014 zijn we toegewijd aan het leveren van Volledige Service, omdat we begrijpen dat bestuurders niet altijd naar een garage of fietsenmaker kunnen gaan. Ons team van servicemonteurs is de hele dag onderweg om ervoor te zorgen dat alle 2500+ voertuigen operationeel blijven en de uptime wordt gemaximaliseerd.

DEEL DEZE POST