Last Mile delivery met de 100% ELEKTRISCHE Stuyf CARGO

Binnen stadsdistributie en last mile delivery speelt de 100% elektrische Stuyf Cargo een onderscheidende rol. Dit voertuig is niet alleen 100% elektrisch, maar biedt ook verschillende voordelen ten opzichte van traditionele bestelbussen of cargobikes.

Een groot voordeel van de Stuyf Cargo is dat bezorgers geen last meer hebben van files of straten met éénrichtingsverkeer. Hierdoor rij je snel en gemakkelijk door de binnensteden zonder tijd te verspillen in het drukke verkeer.

Ook heb je minder onderhoud nodig aan de Stuyf Cargo in vergelijking met traditionele brandstofvoertuigen. Dit betekent niet alleen minder kosten, maar ook minder tijd kwijt zijn aan reparaties en onderhoud, waardoor het last mile-proces efficiënter en betrouwbaarder wordt.

Waarom kiezen voor de Stuyf Cargo?

 • Emissievrij: De Stuyf is 100% elektrisch, dus stoot geen CO2 of andere schadelijke stoffen uit tijdens het rijden, wat bijdraagt aan een schonere lucht en minder geluidsoverlast in stedelijke gebieden.
 • Lage TCO: De Stuyf is zeer kosteneffectief en heeft een relatief lage TCO. De Stuyf Cargo is in aanschaf goedkoper dan een bestelbus en is te leasen vanaf €295 per maand. Ook zijn de energiekosten per kilometer en het onderhoud lager dan bij een bestelbus.
 • Efficiënt in de last mile: De Stuyf Cargo is de meest efficiënte manier om je lading van A naar B te brengen. De Stuyf heeft toegang tot emissievrije zones, rijdt kortere routes dan een bestelbus en komt tot de voordeur. Hierdoor zijn er meer stop-starts mogelijk in de binnenstad en is de Stuyf veel efficiënter in de last mile.
 • Files verleden tijd: Een bezorger op een Stuyf heeft geen last van opstoppingen in het drukke stadsverkeer. Hij rijdt namelijk gewoon op het fietspad. Ook kun je de Stuyf tijdens de stops op de stoep parkeren waardoor je het verkeer achter je niet hindert.
 • Comfort: bezorgers zitten uit de wind, kunnen hun telefoon met de route opladen tijdens het rijden en op de koude dagen zorgt de gashendel verwarming voor comfort.

Lease de Stuyf Cargo voor €295. Na 12 maanden gebruik, maandelijks opzegbaar. Vraag meer informatie aan.

Voor welke toepassingen is de stuyf cargo geschikt?

De Stuyf is ontwikkeld voor post en pakketbezorging in de binnenstad, maar is voor veel meer toepassingen uitstekend te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Bezorgen van bloemen (bijvoorbeeld in Leiden)
 • Leveren van maaltijdboxen
 • Bezorgen van vers voedsel naar horecazaken
 • Opruimen van zwerfafval (bijvoorbeeld in Rotterdam)
 • Onderhoud op universiteitscampus (bijvoorbeeld met Heijmans)
 • Installatiewerkzaamheden van bouw- en installatiebedrijven

Alles-in-één vervoersoplossing

Met de Stuyf Cargo bieden we gebruikers een alles-in-één mobiliteitsoplossing waarbij je kunt rekenen op kwaliteit, service en ondersteuning van jouw werkzaamheden. Zodat je ‘gewoon’ je werk kan doen.

 • Leasen met operational lease van minimaal 12 maanden. En na 12 maanden, per maand opzegbaar
 • WA-verzekering
 • Volledige service: vervanging van onderdelen en reparaties – uiterlijk binnen 24 uur
 • Periodiek gepland onderhoud
 • Rijtrainingen voor bestuurders
 • Belettering of (optioneel) full wrap in eigen huisstijl
 • Accessoires zoals: windscherm, USB-outlet, telefoonhouder, gashandelverwarming, verwarmde handschoenen en helm
 • Optioneel: mogelijkheden voor maatwerk inrichting.

DEEL DEZE POST