Stint Pickup & Cargo hebben Europese typegoedkeuring ontvangen!

Onze lichte elektrische voertuigen Stint Cargo en Stint Pickup hebben officieel typegoedkeuring gekregen en nu toegelaten zijn tot de openbare weg! Wij zijn bijzonder trots op het harde werk en de toewijding van ons team! ❤️

Vorige week was de lancering van de Stint Pickup en Cargo met gemeentelijke innovators, schoonmaak- en logistieke professionals, fleetowners en partners. We zijn er trots op dat we onze klanten een veelzijdige en op maat gemaakte transportoplossing kunnen bieden die voldoet aan hun specifieke behoeften. Dank aan iedereen voor de steun en we kunnen niet wachten om de Stints op de weg te zien. Maak samen met ons een positieve impact op het milieu en de stedelijke mobiliteit.

Maar dat is nog niet alles – orders voor de Stint Cargo en Stint Pickup kunnen vanaf nu geplaatst worden! De productie is al begonnen en de levertijden bedragen slechts enkele weken.

Ben je geïnteresseerd in een van de Stint modellen? Ga naar één van de modelpagina’s en vraag meer informatie of een proefrit aan.

Share this post