Last-mile pakketbezorging met de volledig elektrische Stuyf Cargo

Efficiënt en milieuvriendelijk. De Stuyf Cargo is een licht elektrisch voertuig ontworpen voor de distributie van goederen in de last mile. Met een bereik van 42 of 84 km heeft de accu genoeg vermogen voor een hele dag werk. Het relatief kleine formaat van ca. 2,40 meter lengte maakt de Stuyf efficiënt in het verkeer en is ook gemakkelijk op de stoep te parkeren.

De Stuyf Cargo heeft een laadvermogen van 250 kg, een bereik van 42 of 84 km en een maximumsnelheid van 20 km/u. De bestuurder zit op de bestuurdersstoel en kijkt uit over de laadruimte voor hem. De laadruimte is laag genoeg voor de bestuurder om vrij zicht te hebben op de weg voor zich. Dit verhoogt de veiligheid voor alle weggebruikers. Bovendien is de achterkant van de Stuyf open zodat de bestuurder snel van de Stuyf af kan stappen. Dit maakt de Stuyf ideaal voor activiteiten met veel stops.

Uitgerust met vleugeldeuren biedt de Stuyf Cargo snelle en gemakkelijke toegang tot de laadruimte van 1,2 m³. De deuren kunnen aan beide zijden worden geopend. Deze deuren zijn handig in smalle straten, waar een traditionele deur de straat zou blokkeren. De Stuyf is ook uitgerust met een handig systeem voor sleutelloze toegang en aandrijving. Binnen een bereik van 3 meter heeft de bestuurder sleutelloze toegang tot de opslagruimte. Een tijdsbesparing tijdens routes met veel stops.

vrachtlevering

DEEL DEZE POST