Mobilitum officiële dealer van de BSO bus

Met trots delen we dat wij per 1 april 2024 de dienstverlening rondom de BSO bus, Pickup en Cargo volledig overnemen van Stintum Holding. Waar Stintum Holding zich richt op het fabriceren van de BSO bus, Pickup en Cargo, verzorgt Mobilitum alle dienstverlening (verkoop, service en onderhoud) rondom deze voertuigen.

Mobilitum wordt hiermee een volledig opzichzelfstaande dealer. De afgelopen drie jaar hebben wij de dienstverlening al in opdracht verzorgd, maar vanaf 1 april zullen we dit rechtstreeks gaan verzorgen. Mobilitum staat onder leiding van Erik Nieuwpoort. Erik heeft ruim 7 jaar ervaring binnen het Mobilitum-team en is goed bekend met de behoeften van de gebruikers.

𝗖𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂𝗶̈𝘁𝗲𝗶𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝘃𝗼𝗲𝗿𝘁𝘂𝗶𝗴𝗲𝗻

In 2023 hebben we met de Pickup en Cargo voertuigen Europese Typegoedkeuring verkregen en deze zijn hiermee toegelaten tot de openbare weg. Door de BSO bus en Pickup onder Machinerichtlijn bij te voegen, kunnen wij ons focussen op uitbreiding van de bestaande vloot en op nieuwe projecten.

De dienstverlening rondom de BSO bus, Pickup en Cargo blijft hetzelfde. Van de manier van aanschaffen van een nieuw voertuig tot het uitvoeren en aanvragen van service, onderhoud en reparaties. Wij zorgen ervoor dat gebruikers altijd kunnen blijven rijden.

Het huidige Serviceteam blijft onderdeel van Mobilitum, heeft een eigen voorraad aan onderdelen en koopt zelfstandig onderdelen in bij leveranciers. Dit waarborgt de bedrijfszekerheid van de voertuigen, zowel nu als in de toekomst.

We kijken uit naar een succesvolle voortzetting van onze samenwerking met alle gebruikers van de Pickup, Cargo en BSO bus.

DEEL DEZE POST