Zero Emissie Stadsdistributie in Leiden

Waar grote bestelwagens de binnenstad dichtzetten, rijden de Last Mile Heroes van 𝗠𝗢𝗦𝗦. eenvoudig en efficiënt door Leiden met de Stint Cargo om pakketten te bezorgen. Gewoon over het fietspad met 20 km/u en 250 kg laadvermogen.

Vanaf 2025 krijgt Leiden als één van de ongeveer 40 gemeenten in Nederland een zero emissiezone voor vrachtvervoer. Een manier om hier iets aan te doen, is inzetten op Zero Emissie Stadsdistributie (ZES): bevoorraden zonder uitstoot door vracht- en bestelverkeer.

MOSS. is koploper in ZES en rijdt door Leiden met elektrische bakfietsen én sinds kort dus ook met de Stint Cargo. Hiermee zorgen ze voor schonere lucht, minder vervoersbewegingen en blijft de binnenstad goed bereikbaar!

De visie van Mobilitum én MOSS. is 𝗲𝗲𝗻 𝗹𝗲𝗲𝗳𝗯𝗮𝗿𝗲 𝘀𝘁𝗮𝗱 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗶𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲𝗲𝗻. Stap voor stap meer ruimte maken voor een leefbare, groene en economisch gezonde binnenstad. 🍀🌳

Share this post

USER CASES

OUR SERVICES

LATEST NEWS

EVENTS

LEV INDUSTRY NEWS