Mobilitum verscheept 12 Pickups naar KNR Automotive in Korea

Deze voertuigen werden besteld in een speciale kleur en we zijn erg enthousiast over het feit dat ze binnenkort in de straten van Korea te zien zijn. Nog maar twee maanden geleden hadden wij het genoegen een bezoek te brengen aan KNR Automotive in Korea voor de ondertekening van een memorandum van overeenstemming (MoU) dat werd gesteund door de ministers van Handel van Nederland en Korea. Deze intentieverklaring was een belangrijke mijlpaal in onze relatie met KNR Automotive, en dit heeft nu al een zeer positief gevolg.

Bij Mobilitum zijn we toegewijd aan het leveren van innovatieve en duurzame mobiliteitsoplossingen aan onze klanten over de hele wereld. Onze Stuyf Pickup is een veelzijdig en efficiënt voertuig dat ideaal is voor stadslogistiek, last-mile leveringen en meer. We zijn ervan overtuigd dat KNR Automotive veel waarde zal vinden in deze voertuigen en we kijken ernaar uit om onze samenwerking met hen in de komende jaren voort te zetten.

Terwijl we ons wereldwijde bereik blijven uitbreiden, blijven we vasthouden aan onze kernwaarden kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Wij geloven dat onze lichte elektrische voertuigen het vermogen hebben om de manier waarop mensen zich verplaatsen en leven in steden te veranderen, en we zijn vastbesloten om die visie werkelijkheid te laten worden.

Bedankt KNR Automotive voor het vertrouwen in Mobilitum en gefeliciteerd met de nieuwe Stuyf Pickups! We kunnen niet wachten om ze in actie te zien.

DEEL DEZE POST