KNR Automotive en Mobilitum tekenen MoU voor exclusieve samenwerking in Zuid-Korea

BILTHOVEN, 14 maart 2023 – Tijdens de Nederlandse handelsmissie naar Korea en Japan (13 t/m 17 maart 2023) hebben het Koreaanse KNR Automotive en Mobilitum een Memorandum of Understanding ondertekend. Met de ondertekening van dit memorandum onderstrepen beide bedrijven hun intentie om een exclusief partnerschap aan te gaan voor de verdere ontwikkeling en marketing van Cargo voertuigen in Zuid-Korea. Aangezien Seoel het vierde grootste stedelijke gebied ter wereld is, is het de perfecte stad om de lichte elektrische voertuigen voor de korte afstand te laten rijden.

De ondertekeningsceremonie vond plaats tijdens de Nederlandse handelsmissie Energietransitie in Seoel en werd bijgewoond door de Nederlandse minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Liesje Schreinemacher. Het MoU werd ondertekend door de heer Sang Jin Ahn, CEO van KNR Automotive en de heer Edwin Renzen, CEO van Mobilitum.

Deze overeenkomst tussen KNR Automotive en Mobilitum is een goede illustratie van de uitstekende handelsrelatie tussen Nederland en Zuid-Korea, die gunstig is voor de automobielindustrie in beide landen. Beide ondernemingen zien ernaar uit hun relatie te versterken en toegang te krijgen tot de zakelijke mogelijkheden die in de komende jaren van autotransitie liggen.

Over KNR Automotive

KNR Automotive is een mechanisch en industrieel ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in de productie van testsystemen, testdiensten en robotica. KNR bestrijkt de gebieden automobiel, civiele techniek, transport (spoorwegen en schepen), energie (windenergie en kernenergie) en materiaal. Bovendien is KNR Systems specialist in hydraulische robots.

DEEL DEZE POST