Schoonmaak en huishouding op vakantieparken

Het allereerste vakantiepark dat een Stuyf Pickup in gebruik nam was Vakantiepark Hoenderloo in Nederland. In het autovrije park hadden ze een klein voertuig nodig om de 150 accommodaties schoon te maken en te onderhouden. Ze zagen de Stuyf Pickup en bedachten een compleet nieuwe gebruikerscase.

Op wisseldagen in vakantieparken is het een komen en gaan van mensen. Gasten verlaten hun accommodatie om 10 uur en nieuwe gasten checken om 15 uur weer in. In de tussentijd moeten alle lodges worden schoongemaakt en voorzien van schoon beddengoed en handdoeken. Sommige grote parken kunnen wel 300 accommodaties hebben. Dat betekent veel werk in korte tijd. Doorgaans gebruiken vakantieparken grote (dure) voertuigen die met schoonmaakspullen en beddengoed langs alle accommodaties rijden. Een tijdrovende klus.

De kracht van de Stuyf Pickup is dat je vier Stuyfs kunt gebruiken voor zo’n groot voertuig. Schoonmakers verspreiden zich als een zwerm over het park en kunnen in dezelfde tijd veel meer accommodaties schoonmaken. Omdat de Stuyf relatief klein, stil en emissievrij is, ondervinden de gasten minimale overlast. Ook is het een voordeel dat de Stuyf direct voor de deur van de accommodatie geparkeerd kan worden.

De Pickup kan buiten de drukke wisseldagen ook worden gebruikt voor andere zaken. Bijvoorbeeld voor het uitvoeren van onderhoud aan de lodges. Of voor hovenierswerkzaamheden. Sinds de komst van de eerste Stuyf Pickup, wordt deze door meerdere vakantieparken in Nederland en België gebruikt.

Heeft u ook een potentiële gebruikerscase voor de Stuyf Pickup? We horen het graag!

De Pickup is te bestellen met Full Operational Lease voor 12 maanden (daarna maandelijks opzegbaar).
Neem contact met ons op via info@mobilitum.com.

DEEL DEZE POST