Precisielogistiek

Binnenstedelijke logistiek staat voor grote veranderingen. Dit FD-artikel laat zien waar we met Mobilitum naartoe werken: een leefbare stad. Een stad met veel ruimte voor groen, een goede luchtkwaliteit en wegen waar je veiliger en zonder oponthoud kunt rijden.

Een grote groep bedrijven werkt vanuit verschillende invalshoeken aan dit onderwerp en Mobilitum maakt daar deel van uit. Onze visie is passende mobiliteit; het ontwerpen en produceren van lichte elektrische voertuigen voor een specifiek doel. Bijvoorbeeld een voertuig dat speciaal is gebouwd voor distributie op de laatste kilometers of voor service- en onderhoudswerkzaamheden in het stadscentrum.

Walther Ploos van Amstel spreekt in het artikel over ‘precisielogistiek’. Een belangrijk onderwerp waar we met veel bedrijven aan werken om de stedelijke omgeving groener, gezonder en duurzamer te maken.

DEEL DEZE POST