Previous slide
Next slide

Stint Pickup

De Stint Pickup is een licht elektrisch voertuig, oorspronkelijk ontwikkeld met en voor gemeenten. De Pickup heeft vele toepassingen en kan worden gebruikt voor afvalinzameling, stadsreiniging, groenvoorziening en onderhoud in autoluwe stadscentra.

Actieradius

Kies jouw gewenste actieradius. Rij 42 km met het Medium accupakket of kies voor een Large accupakket om 84 km te kunnen rijden..
Drive 42 km with the regular battery pack or choose the large battery pack to drive 84 km.

Opbergboxen

De Stint kan worden uitgerust met twee kleine opbergboxen bij de bestuurder voor veelgebruikt materiaal of persoonlijke spullen. Evenals een grote afsluitbare opbergbox die in de laadruimte kan worden geplaatst.

LAADKLEP

De voorzijde van de laadruimte kan worden geopend om het laden en lossen eenvoudiger te maken. De Stint kan ook worden uitgerust met bindrails om de lading te zekeren.

Previous slide
Next slide

LEASE vanaf € 350,- p/m

Ex. btw

Over de Stint Pickup

Ontdek onze nieuwste mobiliteitsoplossing, de Stint Pickup. Een licht elektrisch voertuigoorspronkelijk ontwikkeld met en voor gemeenten. De Pickup heeft vele toepassingen en kan worden gebruikt voor afvalinzameling, stadsreiniging, groenvoorziening en onderhoud in de autoluwe binnenstad. Of voor de huishouding op vakantieparken. In de laadruimte past een europallet en qua actieradius kun je kiezen tussen 42 of 84 km. Er kan zelfs een mobiele werkplek gecreëerd worden met gereedschap of machines. Zo is de Stint ook te gebruiken als intern transport.

hét alternatief voor de bakfiets en bestelwagen

Met een slim ontwerp dat stevigheid combineert met soepele rijeigenschappen, biedt de Stint Pickup aanzienlijk meer laadruimte dan een cargo bakfiets. Geen vervuilende schoonmaakswagens meer die zorgen voor congestie in de drukke stadscentra, maar het gemak ervaren van de Stint Pickup. Eenvoudig laden en de stad moeiteloos schoonhouden terwijl je efficiënte routes rijdt over het fietspad. Ontdek zelf hoe de Stint Pickup het verschil kan maken voor het onderhoud van de stad.

De Stint Pickuo en Stint Cargo zijn Europees goedgekeurd en toegestaan om te rijden op de openbare weg. Vraag eenvoudig meer informatie aan over het kopen of leasen van de Stint via onderstaand contactformulier

SPECIFICATIES & kleuren

EUROPESE LANCERING

Onze lichte elektrische Stint voertuigen hebben officieel typegoedkeuring gekregen en zijn nu toegelaten tot de openbare weg! We hebben Europese typegoedkeuring ontvangen in de categorie L6e en de productie is in volle gang.

Informatie aanvragen

Zou de Stint een aanvulling kunnen zijn op jouw werk en wil je meer weten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.