Previous slide
Next slide

Stint Cargo

De Stint Cargo is een licht elektrisch voertuig, ontwikkeld voor gebruik in dichtbevolkte stedelijke gebieden. Veelzijdig en zeer geschikt voor de last mile. Met een bereik van 42 of 84 km heeft de accu genoeg vermogen voor een dag werken. Dit maakt de Stint Cargo ideaal voor activiteiten met veel stops, zoals pakketbezorging. 

Actieradius

Kies jouw gewenste actieradius. Rij 42 km met het Medium accupakket of kies voor een Large accupakket om 84 km te kunnen rijden.

KEYLESS GO SYSTEEM

Binnen een bereik van 3 meter heeft de bestuurder sleutelloze toegang tot de opslagruimte. Een tijdsbesparing tijdens routes op de openbare weg met veel stops.

Laadvermogen

De laadruimte biedt plaats aan 250 kg lading en heeft een volume van 1,2 m3. Een compartiment onder de vloer biedt ruimte voor een reservewiel en extra opbergruimte.

Previous slide
Next slide

LEASE vanaf € 375,- p/m

Ex. btw

Over de Stint Cargo

Ontdek onze nieuwste mobiliteitsoplossing, de Stint Cargo. Een licht elektrisch voertuig, ontwikkeld voor gebruik op de openbare weg in dichtbevolkte stedelijke gebieden. Veelzijdig en zeer geschikt voor de last mile. Met een bereik van 42 of 84 km heeft de accu genoeg vermogen voor een hele dag werken. Dit maakt de Stint Cargo ideaal voor activiteiten met veel stops, zoals pakketbezorgingHet is ook mogelijk om een mobiele stroomvoorziening toe te voegen, met ingebouwd gereedschap. Alles wat je nodig hebt voor service- of onderhoudswerkzaamheden in de binnenstad heb je bij de hand. 

hét alternatief voor de bakfiets en bestelwagen

Met een slim ontwerp dat stevigheid combineert met soepele rijeigenschappen, biedt de Stint Cargo aanzienlijk meer laadruimte dan een cargo bakfiets. Geen vervuilende bestelwagens meer die zorgen voor congestie in de drukke stadscentra, maar het gemak ervaren van de Stint Cargo. Vervoer moeiteloos goederen terwijl je efficiënte routes rijdt over het fietspad. Ontdek zelf hoe de Stint Cargo het verschil kan maken voor jouw binnenstedelijke transportbehoeften.

De Stint Pickup en Stint Cargo zijn Europees goedgekeurd en toegestaan om te rijden op de openbare weg. Vraag eenvoudig meer informatie aan over het kopen of leasen van de Stint via onderstaand contactformulier

SPECIFICATIES

EUROPESE LANCERING

Onze lichte elektrische Stint voertuigen hebben officieel typegoedkeuring gekregen en zijn nu toegelaten tot de openbare weg! We hebben Europese typegoedkeuring ontvangen in de categorie L6e en de productie is in volle gang.

Informatie aanvragen

Zou de Stint een aanvulling kunnen zijn op jouw werk en wil je meer weten over het kopen of leasen van een Stint? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.