Stadslogistiek met Stuyf

E-fficiënt door de stad

Pakketten, maaltijdboxen, catering of zelfs bloemen; allemaal zaken die vers of snel bezorgd moeten worden. In de binnenstad ben je dan sneller én efficiënter met de Stuyf Cargo van Mobilitum.

Waarom de Stuyf voor pakketbezorging?

Efficiënt in de last mile

De Stuyf Cargo is de meest efficiënte manier om je lading van A naar B te brengen. De Stuyf heeft toegang tot emissievrije zones, rijdt kortere routes dan een bestelbus en komt tot de voordeur. Hierdoor zijn er meer stop-starts mogelijk in de binnenstad en is de Stuyf veel efficiënter in the last mile.

Parkeerkosten en files verleden tijd

Een bezorger op een Stuyf heeft geen last van opstoppingen in het drukke stadsverkeer. Hij rijdt namelijk gewoon op het fietspad. Ook zijn hoge parkeerkosten en het zoeken naar een parkeerplek verleden tijd. Je parkeert eenvoudig voor de deur van de klant, op de stoep.

lage total cost of ownership

De Stuyf is zeer kosteneffectief en heeft een relatief lage TCO. De Stuyf Cargo is in aanschaf goedkoper dan een bestelbus en is te leasen vanaf €425 per maand. Ook zijn de energiekosten per kilometer en het onderhoud lager dan bij een diesel of benzine bestelbus.

Stint bolderkar

De Stuyf Formule

Wij leveren niet alleen een voertuig, maar zorgen voor mobiliteit. Zodat je volledig ontzorgd op weg kan.

Lease

Waarom een voertuig kopen als je een flexibele all-in Lease optie kunt kiezen? Met Full Operational Lease ben je volledig ontzorgd en altijd mobiel. Lees meer...

Verzekering

Kies je voor Lease? Dan is de verzekering inbegrepen. Bij aflevering is je voertuig WA-verzekerd en kan er direct mee gereden worden. Lees meer...

Service en ONderhoud

Ook na levering zorgen wij goed voor jouw voertuig! We onderhouden het voertuig periodiek en we komen langs voor service wanneer dat nodig is, als het moet binnen 24 uur. Lees meer...

Rijtraining

Onze rijtrainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het rijden met lichte elektrische voertuigen, zodat medewerkers veilig en verantwoord de weg op kunnen. Lees meer...

Belettering

Wij leveren de Stuyf compleet bestickerd met jouw eigen logo-ontwerp. We maken een ontwerp en zorgen dat de Stuyf beletterd wordt geleverd. Lees meer...

Inrichting op maat

Onze partners maken jouw Stuyf helemaal compleet, met bijvoorbeeld een passende inrichting, ingebouwde apparatuur of een mobiele stroomvoorziening. Lees meer...

Wil je meer weten?

Vraag de brochure aan en ontdek de mogelijkheden.

Onze voertuigen

Stuyf Cargo

20220516 Close up 2

Stuyf Pickup

20220516 Close up 4

Stint BSO Bus

Regenkap BSO bus

maak een proefrit

Stuyf Cargo; E-fficiënt door de stad

Vragen?

Algemeen

Voor de Pickup en Cargo bieden wij Full Operational Lease en voor de BSO bus is er een maandelijks opzegbaar abonnement. Met een vast bedrag per maand zorgen wij dat je altijd mobiel bent en blijft. Uiteraard zijn alle voortuigen ook te koop, al dan niet in combinatie met een abonnement voor service en onderhoud. Meer info vind je hier.

Dat hangt vooral af van je werkzaamheden. De BSO bus is specifiek ontworpen voor het vervoeren van kinderen, maar de Pickup (open laadruimte met laadklep) en Cargo (afsluitbare laadruimte) zijn voor tal van toepassingen te gebruiken. Hier vind je de meest voorkomende, maar neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor de Stuyf is een rijbewijs AM of B vereist. 

 

Daarnaast is voor de Stuyf én BSO bus een rijtraining verplicht. Deze trainingen worden verzorgd door Stichting Veilig door het Verkeer, de officiële opleider van de Stuyf en BSO bus.

Stuyf Pickup & Cargo
Met het medium accupakket (100Ah) heb je een actieradius van 42 km. Je kunt ook kiezen voor een groot accupakket (200Ah), waarmee je 84 km kunt rijden.

BSO bus
De BSO bus heeft een actieradius van 25 kilometer.

De BSO bus en de Stuyf Pickup kunnen geleverd worden geleverd in 6 standaard kleuren. De Pickup kan daarnaast ook volledig zwart geleverd worden. De carrosserie leent zich uitstekend voor een belettering met je eigen logo (een ontwerp van 1 m2 is inbegrepen). De Stuyf Cargo carrosserie kan gedeeltelijk of volledig gewrapped worden.

Alle voertuigen voldoen aan strenge Nederlandse en/of Europese veiligheidseisen en zijn gemaakt met materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit die jaren mee gaan. De Stuyf Pickup en Cargo zijn Europees gekeurd en hebben typegoedkeur ontvangen in categorie L6e. De BSO bus is toegelaten tot de openbare weg in Nederland binnen de beleidsregel Bijzondere Bromfiets én voldoet aan de Europese Machinerichtlijn (CE-markering).

We hebben geen showroom of winkel, maar we komen graag naar jouw locatie toe voor een proefrit. Vraag hier een BSO bus proefrit aan. Voor een proefrit met de Stuyf Pickup of Cargo kun je contact opnemen of hier aanvragen.

de stuyf formule

We werken samen met verschillende partners zodat wij een complete dienstverlening kunnen aanbieden. Hierbij horen de diensten: Lease, BSO bus abonnement, verzekering, rijopleiding, belettering, service en onderhoud. Maar ook een voertuiginrichting op maat is mogelijk. Wij leveren niet alleen een voertuig maar zorgen voor mobiliteit. Zodat je volledig ontzorgd op weg kan.

In samenwerking met onze jarenlange partner Friesland Lease hebben we een Full Operational Lease aanbod ontwikkeld voor de Stuyf Pickup en Cargo, vanaf €425,- per maand. De leaseperiode is voor minimaal 12 maanden en daarna maandelijks opzegbaar. Lees meer.

Bij aanschaf van de Stuyf of BSO bus kun je op het orderformulier aangeven of je het voertuig bij Steijnborg Assurantiën wil verzekeren, of bij een verzekeraar van je eigen keuze. Wanneer je kiest voor Steijnborg vragen wij de verzekering alvast voor je aan. Bij aflevering is je Stuyf of BSO bus dan verzekerd en kan er direct mee gereden worden na het afronden van een rijtraining.

Kies je voor Full Operational Lease of het BSO bus abonnement? Dan is je voertuig bij levering verzekerd bij Steijnborg en kun je er direct mee rijden.

Stuur jouw aanvraag naar info@veiligdoorhetverkeer.nl. Lees meer over de werkwijze van BSO bus rijopleiding of de Stuyf rijopleiding.

Service en onderhoud

Als je een defect hebt aan je voertuig is dat erg vervelend! We gaan ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg kunt. We kunnen snel schakelen en defecten (bijna altijd) vóór je volgende rit verhelpen. Vul eenvoudig het online serviceformulier in. Als je liever een monteur wil spreken bel je gewoon naar 030 – 4100 137 (keuzemenu 2).

Dat kan eenvoudig online via het serviceformulier. Wil je liever een monteur spreken? Bel dan naar 030 – 4100 137 (keuzemenu 2)

Dat kan! Bij aanschaf (koop) van een Stuyf of BSO bus kun je kiezen voor Volledige Service. Een all-in abonnement voor een vast bedrag per maand, waarbij je geen omkijken hebt naar onderhoud en service; 60 maanden garantie op alles. 

Banden en accu’s worden tijdig vervangen en periodiek onderhoud is inbegrepen. Is er iets mis met je voertuig dan zorgen we ervoor dat je mobiel blijft. Ons streven is om je voertuig vóór de volgende rit te repareren; in het uiterste geval binnen 24 uur. Geen bijkomende kosten voor reparaties.

We plannen we periodiek (jaarlijks) onderhoud in wanneer je een Volledig Serviceabonnement hebt afgenomen. En natuurlijk ook bij Lease en het BSO bus Abonnement. We controleren dan de werking van de accu, stuurinrichting, remmen en andere mechanische, elektronische en hydraulische onderdelen. Indien nodig vervangen we onderdelen. Zo weet je zeker dat je voertuig er weer even tegenaan kan.