Maatwerk Stint Cargo voor onderhoudswerk

Heijmans had enkele jaren geleden het idee om een klein elektrisch voertuig te ontwikkelen voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden op de universiteitscampus in Eindhoven. Heijmans benaderde ons om mee te denken met hun idee en een hiervoor een voertuig te ontwerpen. We kwamen in contact met Brover, specialist in bedrijfswageninrichtingen. En samen ontwikkelden we een Stint met aangepaste bedrijfswagenuitrusting, op maat gemaakt voor onderhoudswerk op de campus.

Op de autovrije campus was het gebruik van de kleine Stint zinvoller dan het gebruik van een groot onderhoudsvoertuig. De monteur kon sneller ter plaatse zijn en gemakkelijk op de stoep parkeren. En iedereen kent de voordelen van elektrisch rijden wel.

Dit was een mooi project en sindsdien hebben we vele malen met Brover samengewerkt om bedrijfswageninrichtingen voor de Stint Cargo of Stint Pickup te ontwerpen. De nieuwe Stint-voertuigen zijn bijna klaar voor lancering in Europa en we denken graag mee om de Stints te implementeren in het bedrijfsproces. (edit: toelating is ontvangen!)

Share this post

USER CASES

OUR SERVICES

LATEST NEWS

EVENTS

LEV INDUSTRY NEWS